Getuigen gezocht van geweldsincident

zondag 17 september 2017

Zaandam - De politie heeft zaterdagmiddag 5 mannen aangehouden in verband met een geweldincident op de Krimp.

Zaterdagmiddag rond 17:05 uur bleken meerdere mannen betrokken te zijn geweest bij een geweldincident op de Krimp. Een van deze mannen had hierbij verwondingen opgelopen als gevolg van een steekwapen. De politie is op zoek gegaan naar de daders en heeft zaterdagmiddag in totaal 5 verdachten aangehouden. Onder deze verdachte ook de man die gestoken was: hij werd na behandeling in het ziekenhuis meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Wat de aanleiding is geweest voor dit geweldsincident, is nog niet geheel duidelijk.

Een van de andere aangehouden verdachten bleek een gebroken kaak te hebben.

De politie heeft  in totaal vijf verdachten aangehouden in de leeftijd van 34 t/m 37 jaar.

Onderzocht wordt wat zich precies heeft afgespeeld: de recherche is op zoek naar mensen die mogelijk meer informatie hebben hierover. Heeft u iets gezien afgelopen zaterdagmiddag dat te maken kan hebben met dit geweldsincident op de Krimp zaterdagmiddag en dit nog niet gemeld bij de politie? Belt u dan s.v.p. met de politie in Zaandijk via tel.nr. 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

Ook kunt u via internet uw informatie achterlaten op een contactformulier.

Vermeld u dan s.v.p. het volgende referentienummer erbij: 2017192856.

 

2017192856

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Westknollendam | 112 alarmeringen Westknollendam | Goedkoop Tanken in Westknollendam | Supermarkten in Westknollendam | Weerbericht Westknollendam